sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Oordegemsesteenweg 3
    9230 Wetteren
  • +32498499630
  • Website

Medium Fabio

Waarom is Medium Fabio de beste keuze voor u?

Jij komt bij Fabio voor antwoorden en hij verstrek jou informatie en niet andersom. Hij heeft enkel jouw stem en geboortedatum nodig. Op die manier kan hij jou heldere en zuivere antwoorden doorgeven. Fabio staat gekend om zijn directe, eerlijke en duidelijke antwoorden wat soms nogal eens confronterend kan zijn. Hij vertelt je daarom ook niet wat je wilt horen, indien je dit zoekt is hij niet de aangewezen persoon voor jou. Hij houd je een spiegel voor waardoor je naar het diepste van je eigen ziel kan kijken wat voor de één een pijnlijke confrontatie kan zijn en voor de ander niet. Op die manier geeft hij jou handvaten waar je echt iets mee kan.

Meer over Medium Fabio:

Fabio is schrijver, auteur en blogger voor een aantal magazines in België en Nederland. Hij vervult zijn rol als nationale en internationale vertrouwenspersoon.

Wat kan Medium Fabio u bieden?

Hij werk op een eerlijke en directe manier. Als medium en paragnost ontleed hij elke situatie waardoor hij zijn cliënten voorziet van duidelijkheid. Hij geeft een consultatie op de manier zoals hij ze graag ontvangt. Ook al betekent het dat hij de minder leuke dingen moet aankaarten, hij vertelt je niet wat je wilt horen, wel wat je moet weten.

Wie gingen u voor?

Ervaringen van klanten kan je vrijblijvend raadplegen 


Foto's van Medium FabioMedium Fabio in het kort

Beschikbaar voor evenementen:

Ja

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Ja