sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • IrĂ©ne Bauwenslaan 15
    8680 Oostduinkerke
  • Website

Kaartlegster Katharina

Waarom is Kaartlegster Katharina de beste keuze voor jou?

Inzicht en advies. Kaarten en astrologie zijn mijn werkinstrumenten om je antwoorden te geven op je vragen. Promo pakket beschikbaar doorheen het jaar. Duidelijk en een overzichtelijke online reading, alsook telefonische consulten zijn mogelijk. Al je vragen : hoe verloopt je liefdesleven, je verhuis, je droomjob. Ik ben zeer ervaren en help je op weg naar een betere toekomst. Goede raad is goud waard. Aarzel niet meer en laat me je pad verhelderen.

Meer over Kaartlegster Katharina:

Mijn werk is mijn passie. Mensen helpen de juiste keuzes te maken , inzicht te geven in hun huidige situatie en door raad en ondersteuning de moeilijkheden te kunnen overstijgen geeft steeds voldoening. Ik sta voor oprechtheid, duidelijkheid en discretie. Mijn voorspellingen zijn betrouwbaar, mijn advies krachtig en zeer nuttig.

Wat kan Kaartlegster Katharina je bieden?

Uniek is dat ik zowel met astrologie werk en verschillende kaarten. Zo kan ik datums kan geven van gebeurtenissen en duidelijk zien of het goed is om bv te solliciteren naar een job of bv in gerechtelijke procedures hoe deze zullen verlopen . Astrologie geeft mij ook een zeer groot inzicht in jouw persoonlijkheid en in deze van je geliefden. Zo kan ik diep kijken of een relatie sterk of zwak is en kan ik je als ouder hulp bieden bij de opvoeding van je kinderen. Ik heb vele mensen op weg geholpen naar de juiste studie keuze , werk, verkoop, trouwen,scheiden..Mijn diensten zijn betrouwbaar, duidelijk en betaalbaar. Astrologische pakketten, kaartleggen samen met astrologie, geboortehoroscopen. Kortom mijn aanbod is groot.

Wie gingen je voor?

Je kan bij me terecht met duidelijke vragen of algemene lezingen. Dit kan zowel kort als zeer uitgebreid. Het mooiste compliment dat ik veel heb mogen ontvangen is dat ik voor gehele families de raadgever ben geworden, moeder, zonen, grootouders. Mijn duidelijkheid , grote intuïtie eerlijkheid en mijn reeds opgedane sociale scholing alsook jarenlange ervaring worden sterk gewaardeerd. Wat zich uit in een groot vast cliënteel .


Foto's van Kaartlegster KatharinaKaartlegster Katharina in het kort

Beschikbaar voor evenementen:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee