sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Antwerpsedreef 119
    2980 Zoersel
  • 0474247502
  • Website

Groeidala

Waarom is Groeidala de beste keuze voor jou?

In Groeidala’s begeleiding is er één rode draad, namelijk ‘jou ondersteunen om je te (her)verbinden met je ‘ware zelf’; wie jij werkelijk bent op een dieper niveau’.

Sofie Laureyssens van Groeidala is groei-initiator, life coach, loopbaanbegeleider, schrijfster en trainer.

Sinds 2008 is Sofie enorm gepassioneerd door de Mayaanse astrologie en de cyclische Tzolkin kalender. Ze heeft ondertussen tientallen Tzolkin workshops begeleid als teacher. Ze schrijft momenteel aan 2 Tzolkin boeken en in 2019 publiceert ze een set Tzolkin inspiratiekaarten.

Door de wijsheden van de Tzolkin zelf te gaan volgen en integreren, kwam ze in aanraking met haar eigen kracht. Deze enorm verrijkende en vervullende ervaring wilt ze graag uitdragen naar anderen, opdat ze hetzelfde mogen ervaren.

Sofie Laureyssens is gecertificeerd Coach in Transpersoonlijke ontwikkeling, en assisteerde bij verschillende NLP/TLC (Transformative Life Coaching) cursussen. Daarnaast verdiepte ze zich in de therapeutische technieken van ‘The One Method’, Vedische numerologie, Vipassana meditatie, het Medicijnwiel, Mindfulness en systemisch coachen (familieopstellingen).

Meer over Groeidala:

Wat Sofie echt fantastisch vindt is mensen zien groeien en ze daarbij ondersteunen. Mensen laten worden wie ze in potentie zijn, dat is wat haar drijft. De kernwaarden van Groeidala zijn groei, puurheid, begaafdheid en eenheid.Meer info kan je lezen op https://www.groeidala.be/about-sofie-laureyssens/ en https://www.groeidala.be/about-groeidala/

Wat kan Groeidala je bieden?

Qua begeleiding is Sofie heel persoonsgericht. Ze maakt echt tijd voor jou en werkt alles tot in de puntjes uit. Je mag ook een audio opname maken zodat je alles nadien kan herbeluisteren. Je gaat naar huis met jouw unieke missiemantra, als auditief anker, wie jij bent vanuit een dieper niveau in dit leven. 

Wie gingen je voor?

Groeidala's cliënten komen meestal uit Vlaanderen, vaak in de buurt van Antwerpen. Wil je graag lezen hoe anderen Groeidala ervaren: lees dan getuigenissen op https://www.groeidala.be/getuigenissen/

Sofie's doel is om een blijvende impact te maken, in die zin dat je beter weet wie je bent en in contact leeft met je zielsmissie en daardoor gelukkiger in het leven staat. Immers als je weet wie je bent, is het veel gemakkelijk het leven te leiden dat je bedoeld bent te leven.


Groeidala in het kort

Beschikbaar voor evenementen:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee