François De Kock


Kalversteeg 10 9000 Gent
0475 743 903 Klik om te bellen

Over François De Kock

MIJN NIEUW LEVEN

Na enkele decennia coaching in persoonlijke ontwikkeling, koos ik ervoor om mij te specialiseren in je switch naar een nieuw leven. Voordat de rups zijn vlindervleugels uitspreidt, ondergaat hij een grondige verandering in zijn cocon.

De mens heeft een ongelooflijke weerstand tegen dit transformatieproces. Hij is een rups, hij denkt dat hij een rups is, hij herkent zichzelf als een rups, hij biedt een enorme weerstand tegen de vlinder in hem, en uiteindelijk sterft hij als een rups. Zijn ziel wordt slechts bevrijd bij het overlijden van zijn lichaam. Dan pas vliegt ie vrolijk weg, net als de vlinder het doet.

Maar dezelfde mens heeft ook een fantastisch vermogen om zichzelf te vernieuwen. Om één te worden met het doel van zijn incarnatie. Om zijn leven in overeenstemming te brengen met de zoektocht, met het leerproces, met de missie van zijn ziel. Om terug te keren naar "wat is". Die persoon kan - nog in dit leven - de vlinder bevrijden die in het diepste van hemzelf nest.

Wat is je lot ? De roep van je ziel, van je hart, is in jou geschreven sinds je geboorte, zelfs vóór uw geboorte. Dat staat vast. En wat is je vrije wil ? Eigenlijk heb je de keuze om deze innerlijke roeping te eren of te verachten.


Aan jou die ervoor kiest om deze oproep te volgen en te incarneren, zelfs in aspecten die je ego of je persoonlijkheid afwijzen, laat ik je weten dat het mijn missie is om je te vergezellen. Indien een innerlijke stem je fluistert dat “die gast, die zal me helpen om van paradigma te veranderen, die me met heel zijn hart en met al zijn vaardigheden ondersteunen”, luister aandacht. Ik steek je mijn hand uit vanuit de andere kant van de spiegel, vanuit de andere kant van je voorbijgestreefde overtuigingen.

Maar indien je kiest om die innerlijke vlinder te negeren, indien je zonodig je eigen authenticiteit moet verbergen, indien het belangrijker is om aan de verwachtingen van anderen te voldoen en alles te doen “omdat het moet”, stop niet in mijn buurt. Je zou me ??uiteindelijk net zo haten als je jezelf haat. Verspil onze tijd maar niet.

Als ik herlees wat ik net schreef, lijkt me dat vrij krachtig. Wel… het is mijn manier om je eigen kracht te eren, dat prachtig wezen in jou dat we samen zullen onthullen.

Ik verwelkom je met open armen, vol respect en welwillendheid (dat is wat men van mij zegt...). De verdere inhoud van mijn site legt het u allemaal uit.

Tot snel, als het jou past,

François De Kock.

Foto's

François De Kock in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

François De Kock


Kalversteeg 10 9000 Gent
0475 743 903 Klik om te bellen