Groeidala


Antwerpsedreef 119 2980 Zoersel
0474247502 Klik om te bellen

Ervaren astroloog en numeroloog sinds 2008
Combinatie readings op basis van 5 systemen
Tzolkin Maya, Westerse astrologie, Levensdoel etc

Over Groeidala

Waarom is Groeidala de beste keuze voor jou?

In Groeidala’s begeleiding is er één rode draad, namelijk ‘jou ondersteunen om je te (her)verbinden met je ‘ware zelf’; wie jij werkelijk bent op een dieper niveau’.

Sofie Laureyssens van Groeidala is groei-initiator, astroloog en numeroloog, traumatherapeut, loopbaanbegeleider, Tzolkin blogger en trainer.

Sinds 2008 heeft Sofie een diepe passie ontwikkeld voor de Maya astrologie en de cyclische Tzolkin kalender. Met tientallen workshops als trainer en met meer dan 300 astrologische en numerologische readings gegeven, is ze een ervaren gids op dit gebied. Haar expertise schijnt door in haar 13-daagse diepgaande Tzolkin blogs, waarin ze de huidige energieperiode belicht en haar inzichten deelt. Ze is enorm toegewijd om waardevolle content te creëren, waarbij ze de Tzolkin zonnetekens koppelt aan de planeten vanuit de westerse astrologie. Ook de levenslessen verbonden aan de poortdagen in de Tzolkin komen uitgebreid aan bod. Sofie’s blogs zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, omdat ze haar praktijkervaring en inzichten uit talloze readings integreert. Binnenkort brengt ze haar wijsheid nog dichterbij met een set Tzolkin inspiratiekaarten en een boeiende Tzolkin app boordevol coole features. Op termijn plant ze deze wijsheid ook te publiceren in boeken.

Door de wijsheden van de Tzolkin zelf te gaan volgen en integreren, kwam ze in aanraking met haar eigen kracht. Deze enorm verrijkende en vervullende ervaring wilt ze graag uitdragen naar anderen, opdat ze hetzelfde mogen ervaren.

Sofie Laureyssens is gecertificeerd Coach in Transpersoonlijke ontwikkeling, en assisteerde bij verschillende NLP/TLC (Transformative Life Coaching) cursussen. Daarnaast verdiepte ze zich in IEMT traumatherapie, de spirituele therapeutische technieken van ‘The One Method’, Vedische numerologie, Westerse astrologie, Human Design, het Levensdoelsysteem, Vipassana meditatie, het Medicijnwiel, Mindfulness en systemisch coachen (familieopstellingen).

Meer over Groeidala:

Wat Sofie echt fantastisch vindt is mensen zien groeien en ze daarbij ondersteunen. Mensen laten worden wie ze in potentie zijn, dat is wat haar drijft. De kernwaarden van Groeidala zijn groei, puurheid, begaafdheid en eenheid. Meer info kan je lezen op www.groeidala.be/about-sofie-laureyssens/ en www.groeidala.be/about-groeidala/

Wat kan Groeidala je bieden?

Een Groeidala's levens- en zielenpadreading is een fundamentele reading van jouw uniek energetisch profiel door middel van een combinatie van de Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie, het Levensdoelsysteem én Human Design. Dit is ideaal als je een omvattend en gefundeerd perspectief wilt ontvangen op jouw zielsmissie in dit leven. Net door al deze systemen te combineren en vergelijken met elkaar, komt de kern van jouw zielsmissie duidelijk naar boven.

Qua begeleiding is Sofie heel persoonsgericht. Ze maakt echt tijd voor jou en werkt alles tot in de puntjes uit. Je mag ook een audio opname maken zodat je alles nadien kan herbeluisteren. Je gaat naar huis met jouw unieke missiemantra, als auditief anker, wie jij bent vanuit een dieper niveau in dit leven.

Plan handig je afspraak via groeidala.as.me/schedule.php

Wie gingen je voor?

Groeidala's cliënten komen meestal uit Vlaanderen, vaak in de buurt van Antwerpen. Wil je graag lezen hoe anderen Groeidala ervaren: lees dan getuigenissen op www.groeidala.be/getuigenissen/

Sofie's doel is om een blijvende impact te maken, in die zin dat je beter weet wie je bent en in contact leeft met je zielsmissie en daardoor gelukkiger in het leven staat. Immers als je weet wie je bent, is het veel gemakkelijk het leven te leiden dat je bedoeld bent te leven.

“The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.” – Mark Twain

Foto's

Levens- en zielenpadreading

Groeidala in het kort

's avonds geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Artikelen

Tzolkin levens- en zielenpad reading

“Wie ben ik?”“Waarom ben ik hier?”“Wat is mijn missie in dit leven? Deze persoonlijke Tzolkin reading is de basis levensreading waar je veel baat aan zal hebben. Sofie combineert voor hiervoor de inzichten...

Onze locatie

Logo Groeidala

Groeidala

Groeidala


Antwerpsedreef 119 2980 Zoersel
0474247502 Klik om te bellen