LAGOM


Desselgem-dries 94 8793 Desselgem

Over LAGOM

Waarom is LAGOM de beste keuze voor jou?

LAGOM staat voor de balans in het leven : 'Not too much, not too little, just right'. Dat is precies wat we allen nodig hebben, en waar we naar op zoek zijn. Maar eerst: wie ben je zelf? En hoe ga je om met verschillende situaties? Aan de hand van je horoscoop toets ik dit af, en bekijk ik in welke situaties je je op dit moment bevindt.

Meer over LAGOM:

Binnen LAGOM wil ik er vooral voor zorgen dat je je eigen talenten ontdekt en trots mag zijn op jezelf en naar buiten gaat met nieuwe HOOP en nieuwe inzichten. 

Waarom raak je gefrustreerd van die situatie? Wat maakt jou zo van slag? Wat brengt jou tot ontspanning?  Waar kan je van genieten? Wanneer is het even genoeg? Door de juiste technieken en balans te vinden, kunnen we het woordje 'MOET' omdraaien naar 'MOED'. En dat is waar je dankbaar voor mag zijn.

Wat kan LAGOM je bieden?

Binnen LAGOM kan je terecht voor de verschillende soorten horoscopen (geboortehoroscoop, relatiehoroscoop, zonnehoroscoop, zakenhoroscoop), kaartlegging en leuke workshops. Ontdek het volledige aanbod via www.bylagom.be

LAGOM in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Onze locatie

Logo LAGOM

LAGOM

LAGOM


Desselgem-dries 94 8793 Desselgem