Stefan L.L. Van Heester (Astro-Logisch)


Kromvendreef 15 2900 Schoten

Zonder afspraak of verplaatsing: klik en kijk
Astroloog en numeroloog
Universitair niveau, professionele analyse

Over Stefan L.L. Van Heester (Astro-Logisch)

Wist je dat er 13 sterrenbeelden zijn in plaats van 12? Wist je dat de populaire "Westerse" astrologie verkeerde data en gegevens gebruikt? Wist je dat je uit je astrologie je levensmissie kan halen?

Welkom op de pagina van astroloog en numeroloog Stefan L.L. Van Heester.
Hij behaalde 2 universitaire Masters in de Rechten, waarvan eentje in het Verenigd Koninkrijk en heeft een diepe passie voor het metafysische. Hij werd geboren in een familie met bijzondere gaven en was van kindsaf begenadigd met een uitzonderlijke intuïtie. Toen hij 16 was, een leeftijd waarop de meeste kinderen hun intuïtie al lang verloren zijn, vroeg de leraar aan de klas om te raden welk getal hij in gedachten had. Stefan zei meteen 4,82. De leraar stond perplex.
In zijn volwassen leven verbleef hij enkele weken bij sjamanen in Peru, voltooide hij een 10-daagse stiltemeditatie naar Indiase traditie met 10 uur meditatie per dag waarvan de eerste sessie om 04:30 in de ochtend, bekwaamde hij zich in traumaheling en wijdde hij zich vele jaren aan een diepgaand onderzoek van het spirituele met als orgelpunt zijn levenslange studie van het meesterwerk A Course in Miracles, een denksysteem op basis van zelfstudie.
Stefan zijn artikels over astrologie en numerologie verschenen o.a. op Crystalwind, Canada's grootste spirituele website, en in het wereldbekende Bloom-magazine. Beroemde personen, grote zakenmensen, spirituele leraren en mensen uit de ganse wereld waaronder zelfs New York en Los Angeles doen een beroep op zijn unieke gaven en uitzonderlijk intellect.

Wie een analyse bij Stefan bestelt krijgt een schat aan informatie dewelke je ook nog eens de rest van je leven kan gebruiken.

Ben je benieuwd wat er voor jou in de sterren geschreven stond?
Dat kan zonder afspraak of verplaatsing en dat is bovendien milieuvriendelijk!
Bestel en ontvang na enkele dagen een link naar jouw persoonlijke video.
Die video bekijk je waar, wanneer en hoe vaak je maar wil.
Zonder download, login of aanmelding: klik en kijk!
Altijd al willen weten wat je hier nu eigenlijk komt doen? Stefan zoekt dat met plezier en passie tot op het bot voor je uit.


Hier een woordje uitleg van hemzelf: "Ik verbind mij voorafgaand aan elke analyse met het Hogere en vraag om door mij te laten komen wat elke cliënt moet weten. Ik ben op die manier een instrument voor zuivere informatie. Ik ben hier enkel om echt behulpzaam te zijn. Maar laat ons vooral niet vergeten om te lachen, zelfs in de moeilijkste omstandigheden."

Ken jezelf, vind je missie, vind je rust

Foto's

Onze locatie

Logo Stefan L.L. Van Heester (Astro-Logisch)

Stefan L.L. Van Heester (Astro-Logisch)

Stefan L.L. Van Heester (Astro-Logisch)


Kromvendreef 15 2900 Schoten